| Date legale


Almaglass S.R.L.

J13/5376/2004

RO16148942

Capital social 8620000 lei

RO75BTRL01401202A37737XX

Banca Transilvania| Despre noi


Almaglass a fost înființată în 2004, ca societate cu răspundere limitată și ca răspuns la nevoia românilor de a îmbunătăți performanța ferestrelor, prin folosirea unui vitraj izolant superior din punct de vedere calitativ, cu parametri tehnici adecvați, în funcție de destinația vitrajului respectiv.


În procesul tehnologic de fabricație, Almaglass folosește utilaje de precizie, atât în faza de tăiere a foilor de sticlă, cât și în cea de sigilare, rezultatul fiind nu doar un vitraj fabricat din componente de calitate, ci și unul realizat corect din punct de vedere tehnic.


În 2008, hala de producție este extinsă pentru a face loc utilajelor de prelucrare suplimentară a sticlei și pentru a răspunde astfel exigențelor din ce în ce mai mari ale clienților noștri.


În 2010, software-ul integrat este actualizat pentru optimizarea și planificarea capacității de producție, astfel încât termenul de livrare să fie unul cât mai scurt, având în vedere complexitatea lucrărilor.


În prezent, Almaglass oferă o gamă variată de prelucrări suplimentare sau procese, precum decupare, găurire, prelucrare cant, sablare, tratare chimică, vopsire, securizare, umplere cu argon sau egalizare presiune.


Obiectivul nostru este de a oferi sticla potrivită atât pentru case și apartamente, cât și pentru fațade de clădiri sau diverse compartimentări interioare.


Pentru consultanță tehnică în diferite proiecte, vă rugăm să luați legătura cu noi, folosind datele publicate în pagina de contact.